Як вивести солі з організму?

соль

Добре розчиняють солі настої з споришу, польового хвоща, гарбузових хвостів, мучниці, шабельника болотного, кавунових кірок. Настій з кавунових кірок — 1 ст. л. свіжих або 1 ч. л. сухих кавунових кірок заливаємо склянкою окропу й наполягаємо (краще в термосі). Пити цей відвар можна в будь-який час. Кавунові кірки можна заготовити і про запас. Для цього влітку в період кавунової пори свіжі кірки від арбузов розрізаємо на дрібні шматочки і висушуємо звичайним способом, але не на сонці. Висушені кірки зберігаємо в скляній банці при кімнатній температурі в темному місці. «Витягнути» з організму відклалися солі можна за допомогою вареного рису по тибетському методу очищення суглобів і сечостатевої системи.

В пів-літрову банку засипаємо 2 ст. л. рису, заливаємо водою і залишаємо на добу. На наступний день промиваємо рис у цієї (першої) банку, засипаємо 2 ст. л. рису в другу банку і теж заливаємо водою. Протягом 5 днів доводимо кількість банок з рисом до 5-ти, не забуваючи оновлювати в них воду. На шостий день беремо першу банку для використання, а до чотирьох залишилися додаємо свіжу п’яту банку. З вимоченого за п’ять днів рису варимо кашу і з’їдаємо її без солі і хліба. Протягом чотирьох годин після прийому вареного рису нічого не їсти і не пити, щоб дати можливість рісу «витягнути» з організму солі. Таке лікування триває 40 днів. Сік чорної редьки добре розчиняє мінерали в жовчних протоках, жовчному міхурі, а також інші мінеральні солі, які відкладаються в судинах, нирковій мисці, сечовому міхурі. Беруть 10 кг бульб чорної редьки, звільняють бульби від дрібних корінців, миють їх і, не очищаючи від шкірки, готують з них сік. Соку виходить близько 3 л. Інше становить макуха. Сік зберігають у холодильнику, а макуха перемішують з медом (у крайньому випадку, з цукром) – на 1 кг макухи 300 г меду або 500 г цукру. Все зберігається в теплі в банках, під пресом, щоб не плесневело. Сік починають пити по 1 ч. л. через годину після їжі. Якщо болі в печінці відчуватися не буде, то дозу можна послідовно збільшувати до 0,5 склянки. Треба пам’ятати, що сік чорної редьки є сильним жовчогінним продуктом. Якщо у жовчних протоках міститься багато солей (мінералів), то прохід жовчі утруднений і людина відчуває біль у печінці. В цьому випадку треба на область печінки покласти теплу водяну грілку. Якщо біль терпима, то процедуру слід продовжувати. Зазвичай біль відчувається тільки на початку процедур, потім стан нормалізується. Солі виходять непомітно, але ефект від їх виведення величезний. Коли сік закінчиться, треба їсти макухи, які до цього часу вже прокиснут. Макухи їдять під час їжі по 1-3 ст. л. Таке лікування сприяє зміцненню організму, особливо легеневих тканин, і всієї серцево-судинної системи. Під час цього лікування необхідно дотримуватися прісну дієти, уникати гострих і солоних продуктів, але тільки на період вживання соку. Для виведення солей з організму можна використовувати і такий засіб: – візьміть лимон, чорну редьку, хрін, часник, мед (все в рівній кількості). Овочі і лимон пропустіть через м’ясорубку, додайте мед, ретельно перемішайте масу і поставте настоюватися у відкритому посуді в тепле місце на 2 тижні. Регулярно перемішуйте засіб. Коли суміш буде готова, приймайте її протягом перших 5 днів по 2-3 ст. л. 4 рази в день після їжі, потім зменшіть порцію до 1 ст. л. Всього для лікування потрібно використовувати 1 л суміші. Курс проводити 1 раз на рік. Ліки зберігають у холодильнику в щільно закритому посуді. Солі піддаються розчиненню і соками інших рослин, наприклад, соком коренів петрушки, хрону, ріпи. Настоєм з листя мати-й-мачухи і брусниці. Настій з листя брусниці готують наступним чином: залити 2 склянками окропу 1 ч. л. подрібнених в порошок листя брусниці, настояти 30 хвилин і випити.

Увага: Представники північних народів постійно п’ють чай з брусничного листа, і це одна з причин малої поширеності серед них захворювань, пов’язаних з відкладенням солей. Затверділа в судинах сечовина (подагричні солі) розчиняються оцтом. Тому після ощелачіванія організму треба його закислять. Для посилення дії очищення організму від шлаків при застосуванні методики академіка Б. Болотова Можна додатково до неї використовувати методику очищення організму за допомогою голодування за Полем Бреггом. Адже відмітна особливість голодування в тому, що воно здатне очистити людський організм на всіх рівнях (вивести фізичні шлаки, вигнати різного роду паразитів, очистити і відродити тканини і органи, очистити і оновити клітини, очистити від різного роду енергетичних забруднень і т. д.). Все залежить від тривалості голодування і його вмілого застосування. Необхідно проводити раз на тиждень в один і той же день 24-х або 36-годинне голодування. Найкращі результати досягаються при 36-годинному голодуванні. Тридцяти шести годинне голодування починається після вечері і триває ніч, день, ніч і закінчується сніданком. Під час голодування не можна приймати будь-яку їжу і соки. Можна пити в необмеженій кількості тільки очищену (краще дистильовану) воду. Після закінчення 36-годинного голодування у першу чергу необхідно усунути токсини і шлаки з ротової порожнини. Для цього необхідно скоринку хліба натерти часником, добре прожувати і виплюнути. Ваш язик очиститься і стане рожевим. Додатково пекучий смак стимулює переварюючу функцію організму.Тепер ви готові до прийому їжі. Найпершою їжею повинен бути салат зі свіжих овочів на основі натертої моркви і нашинкованої капусти (можна використовувати як приправи лимонний або апельсиновий сік). Цей салат буде діяти в кишечнику немов «віник», який змете шлакові накопичення стінок кишечника і запустить роботу м’язів шлунково-кишкового тракту. За салатом повинна слідувати страва з варених або тушкованих овочів. Далі може бути будь-яка інша їжа. Пам’ятайте, що не слід переривати голодування прийомом такої їжі, як м’ясо, молоко, сир, масло, риба, а також горіхи або насіння!

Читайте наші статті:

Достатньо в організмі кальцію?

Набряк ніг

Хронический гастрит

Весняний авітаміноз: необхідні вітаміни